Cégünkről

Cégünkről

CégünkrőlA PROFIL COPY 2002 Kft. egy 100 %-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely hazánk gazdaságát erősíti. Fő tevékenységi köre az irodatechnikai berendezések, eszközök, értékesítése és szervizelése, továbbá nyomtató és másológép kellékanyagainak gyártása és irodaszerek forgalmazása.

A vállalkozás többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakból állította össze munkaerejét, mely mára 50 főt jelent. Már a kezdetek óta jelentős szereplője a hazai irodatechnikai piacnak. Ügyfeleink jelentős része fénymásológépek tekintetében Konica Minolta gépeket használ. Irodaszer tekintetében: többnyire márkás, jó minőségű termékeket forgalmazunk, ár-érték arány tekintetében, pedig mindig versenyképesek vagyunk.

A társaság célja elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megye piaci igényeinek kiszolgálása volt. A vállalkozás a megalakulást követőn folyamatos fejlődésnek indult, forgalma jelentősen növekedett, aminek feltétele a minőségközpontú, vevők igényeit kielégítő gondolkodás volt. Mivel minőség elsődleges szempontot élvez cégünk szemléletében 2003. november 15.-től bevezettük az ISO 9001:2000-es szabványt melynek tanúsítása 2003. december 19.-én történt meg!

A forgalom növekedésében nagy szerepet játszott a folyamatos közbeszerzéses tenderek megnyerése, ezért tevékenységünket kiterjesztettük egész Magyarországra. Ez igen nagy felelősséget rótt ránk, melyhez új rugalmas beszállító partnereket kerestünk meg és növelve minőség iránti elkötelezettségünket bevezettük az ISO 14001:2004 környezetirányítási rendszert.

Mára mondhatjuk, hogy a piacon szereplő egyik legjobb beszállító és gyártó partnerekkel, legnagyobb minőségkövetelményekkel és környezetpolitikával rendelkezünk.

A PROFIL COPY 2002 Kft. fénymásoló gép és nyomtató forgalmazása természetesen saját szerviz háttérrel is párosul. A cég szervizes szakemberei itthon gyári képviselet által tartott tanfolyamok sikeres elvégzése után javíthatnak fénymásoló berendezéseket hazánkban. Az értékesítési, a logisztikai és az adminisztratív dolgozókkal együtt 22 munkatárs dolgozik azon, hogy ügyfeleink a legjobb kiszolgálásban részesüljenek.

A másológépek és nyomtatók kellékanyag- és alkatrész ellátását több mint 400 millió Forint értékű raktárkészletből biztosítjuk, mely budapesti importőrünk bocsát rendelkezésünkre. A gyorsposta szállítási szerződésünk biztosítja, hogy maximum 24 órán belül rendelkezésre áll, az importőrünk raktárában található kellék és alkatrész.

Az irodaszer, fénymásolópapírok ellátását másolópapír esetében 200 millió, irodaszer tekintetében 150 millió Forint értékű raktárkészletből biztosítjuk.

Teljes biztonságos kiszolgálás érdekében cégünk folyamatos raktár készletet átlagosan 100 millió Forint értékben tart fenn.

Alapelvünk, hogy Ügyfeleink nem "vásárlóink", hanem "Partnereink", akik nem csupán a vásárlás pillanatában, hanem termékeink teljes élettartamában - legyen szó akár profi karbantartásról, tanácsadásról különböző irodatechnikai megoldásokban, vagy akár egy egyszerű toll, papír, kellékanyag ellátásáról - bármikor biztosan számíthatnak Partnerükre, a Profil-Copy 2002 Kft.-re


Forgalmazott márkák
Tanúsítványaink Tanúsítványaink